Bazsyy 2012.11.09. 20:57

"The Last Dance"

A hangerőt vegyétek le! A felvételt egy mogyoróval készítették, ezért a hang kicsit rosszabb minőségűre sikerült...

Viccet férre téve, köszönjük a videót Juhász Péternek, eddig ő vezeti a gumicsirkéért folyó harcot! :D

Bazsyy 2012.11.09. 20:48

Felhívás!

Figyelem!

 

Ha készítettetek videót vagy fényképet bármely produkcióról, akkor küldjétek el nekem a kerekes_balazs@invitel.hu címre, vagy keressetek meg Facebookon!

Természetesen nagyra értékeljük fáradozásotokat, ezért a legtöbb képet és/vagy videót beküldők között egy gumicsirkét sorsolunk ki!

gumi-csirke.jpg

Bazsyy 2012.10.16. 21:25

Krúdy-Sztár

Krúdy-Sztár

November 9.

Idén is megrendezésre került a már-már hagyománynak számító Krúdy-Sztár. Mint minden évben, idén is változatos produkciókat láthattunk, bár több fellépőre számítottunk. Jövőre reméljük többen jelentkeztek, és megmutatjátok miben vagytok tehetségesek!

Az elért helyezéseket alább olvashatjátok:

1.: Két első helyezettünk is lett, név szerint:

  • Bokor Cintia | hip-hop tánc
  • Csordás Ildikó | ének

3.: "The Last Dance" | tánc

4.: "R.F.J." | tánc

5.: Sárközy Klaudia | ének

6.: Nagy Márta | hastánc

7.: Barcza Klaudia és Horváth Eszter | ének

Összesített ponttáblázat:

Osztály 9.N 9.B 9.C 9.D 9.K 9.V 9.Sz
Összesen elért pontszám 39 34 35 32 31 47+1 39+1
Helyezés 3 5 4 6 7 1 2

A szemétszedés során a behozott zsákok mennyiségét vettük alapul, míg a "gyufacsere" során a cserélt tárgyak értékét néztük. A legtöbb szemetet a 9.V osztály hozta, míg a legnagyobb értéket a 9.C osztály "cserélgette" össze. Mindegyik esetben ezeknek az osztályoknak adtunk 10 pontot, a többi osztályt pedig hozzájuk képest pontoztuk. Figyelembe vettük még az Osztályfőnökök részvételét is a programokon, ezeket az osztályokat plusz pontokkal jutalmaztuk.

Ezúton szeretnénk köszönetet mondani  a támogatásért az AVE Zöldfok Zrt.-nek, akik ingyen elszállították az összegyűjtött szemetet, a Fokihegyi ABC-nek, az árusításban való segítségért, az iskola vezetőségének, illetve a segítő diákoknak a kitartó munkájukért és nem utolsó sorban Szalai István Úrnak a sok-sok segítségért. 

Reméljük jövőre egy még jobb, még színvonalasabb napot tudunk összehozni, tanulva az idei rendezvény gyengeségeiből, illetve saját hibáinkból.

Képek hamarosan...